Suomen Jousimetsästäjäin Liitto ja Robin Hoodin jousimetsästystiimi järjestävät Jousimetsästyksen perusteet – kurssin Espoossa.

Kurssi koostuu sekä teoria- että ampumatekniikkaan keskittyvistä osioista. Illan kokonaiskesto n. 3 tuntia, alk klo 18:00 Pirttimäen kahvilan tiloista, osoite Kunnarlantie 110, 02740 Espoo.
Ampumaosio suoritetaan teoriaosion jälkeen Oittaan maastoradan harjoittelukentällä, käynti Loimaan Kiven toimiston vierestä, osoitteesta Kellonummentie 3, 02740 Espoo.

Kurssi tarkoitettu harrastusta aloitteleville tai sitä suunnitteleville, voit ottaa mukaan myös oman jousesi, mikäli sellaisen jo omistat.
Lisätietoja koulutuksesta: http://www.jousimetsastys.fi/wp/jousimetsastyksen-perusteet/

Kurssin hinta 15€, maksu ennen tapahtumaa (eräp. 12.7.) seuraavin tiedoin:
Saaja: Suomen Jousimetsästäjäin Liitto Ry
IBAN: FI16 5490 0720 0953 93
Viesti: Jousikurssi Espoo 12.7.

Ilmoittautuminen info@jousimetsastys.fi tai Antti Saarenmaa, 045 696 3171.