SML Uudenmaan piiri hakee uutta toiminnanjohtajaa

Toiminnanjohtajaa haetaan

Suomen Metsästäjäliiton

Uudenmaan piiri ry

Haemme toiminnanjohtaja

Suomen Metsästäjäliiton Uudenmaan piiri ry hakee toiminnanjohtajaa, nykyisen toiminnanjohtajan siirtyessä muihin tehtäviin, piirin vuoden 2020 vuosikokouksen jälkeen.

Tarjoamme mielenkiintoisen, itsenäisen ja vastuullisen tehtävän maakuntamme

metsästäjien koulutus- ja edunvalvontajärjestössä.

Tehtävänäsi on tulla joukkoomme mukaan kouluttamaan jäsenkuntaamme,

ohjaamaan ja kehittämään piirimme toimintaa sekä luomaan verkostoja alan sisällä ja

sidosryhmien välillä.

Edellytämme että sinulla on metsästyksen ja riistanhoidon sekä yhdistystoiminnan tuntemusta.

Omaat hyvän suullisen ja kirjallisen viestinnän taidot. Ruotsinkielen taito on eduksi. Olet työssäsi aikaansaava ja aktiivinen. Tehtävä on luottamustoiminen. Kulukorvaukset maksetaan. Toimistomme sijaitsee Mäntsälässä

Tiedustelut:

Puheenjohtaja Bo-Krister Lindholm bobi@surfnet.fi p. 0500 821 492

Varapuheenjohtaja Tapani Koskela bspa.rahastonhoitaja@gmail.com p. 0500 878 183

Vapaamuotoiset kirjalliset hakemukset ansioluetteloineen pyydetään toimittamaan

31.10.2019 mennessä sähköpostiosoitteeseen bobi@surfnet.fi

Vi söker verksamhetsledare

Finlands Jägarförbund Nylands distrikt rf söker en ny verksamhetsledare, i stället för den nuvarande, som efter årsmötet 2020 övergår till nya uppgifter.

Vi erbjuder ett intressant, ansvarsfullt och självständigt jobb. Till dina arbetsuppgifter hör att sköta intressebevakningen samt ordna skolning för våra medlemmar. Din uppgift är att tillsammans med vår grupp leda och utveckla distriktets verksamhet samt bilda nätverk internt inom branschen och mellan olika sammarbets partner.

Vi söker en aktiv och produktiv person. Vi förutsätter god kännedom om jakt och viltvård samt föreningsverksamhet.

Du bör ha goda muntliga och skriftliga kunskaper i finska. Kunskaper i svenska är till fördel. Arbetet är ett förtroendeuppdrag. Arbetsrelaterade utgifter ersätts. Vårt kontor finns i Mäntsälä.

Noggrannare information:

Ordförande Bo-Krister Lindholm bobi@surfnet.fi p. 0500 821 492

Viseordförande Tapani Koskela bspa.rahastonhoitaja@gmail.com p. 0500 878 183

Fritt formulerad ansökan och meritförtekning ber vi dej sända till bobi@surfnet.fi eller

https://uusimaa.metsastajaliitto.fi före den 31.10,2019

Ordförande Bo-Krister Lindholm