Pienoishirven ja -luodikon SM kisoista Kuopiosta mitaleita Uudellemaalle

Pienoishirven ja -luodikon SM kisoista Kuopiosta mitaleita Uudellemaalle

02.07.2023 22:02
Kilpailutoiminta

Kuvassa M50 sarjan pienoishirven mitalistit. Uudellemaalle kaksoisvoitto. Keskellä Suomen Mestari Timo Ristimäki SE tuloksella. Kuvassa vas hopeaa Osmo Tiililälle ja oik pronssia Pohjois-Savon Markku Jetsoselle. Timo Ristimäestä tuli myös tuplamestari voitettuaan myös pienoishirven.

Tuloskooste kilpailuista täältä!

Kati Torvasti
Kuvassa sisarukset Kirsi ja Katri Torvasti. Kirsi vas kuvassa onnistui hienosti S13 sarjassa ensimmäisissä SM kisoissaan upeasti neljänneksi. Kuvassa oik Katri, joka aloitti Uudenmaan mitalien keräämisen sijoittumalla pienoisluodikossa pronssille ja voittamalla pienoishirven mestaruuden SE tuloksella.

 

Roni
Miesten sarjan Suomen Mestaruuden Uudellemaalle toi Roni Tenhunen ja Daniel Torsell sijoittui hienosti neljänneksi.

 

Naisten joukkue
Uudenmaan naisjoukkue nappasi hienosti hopeaa pienoishirvessä joukkueella Alina Aaltonen, Linda Mattsson ja Katri Torvasti. Mestaruus päätyi Pohjois-Savon joukkueelle.

 

Miesten joukkue
Miesten molempien lajien joukkueiden hopeamitalit tulivat Uudenmaan joukkueelle. Mestaruus Pohjois-Savonjoukkueelle myös molemmissa lajeissa. Uudenmaan joukkueessa ampuivat; Ristimäki Timo, Sallinen Juha, Teränen Tomi, Teränen Timo, Torsell Daniel, Kainulainen Matti, Tenhunen Roni, Nironen Jukka, Ruohonen Heikki ja Niku-Paavola Juhana.